Campania Nationala de Subscriptie Publica „Dati un ban pentru Caraiman”

Asociatia „Clubul Rotary Valea Prahovei”, in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local Busteni, au lansat CAMPANIA NATIONALA DE SUBSCRIPTIE PUBLICA„DATI UN BAN PENTRU CARAIMAN”.

DSC01244

Va invitam sa sprijiniti, prin donatii sau sponsorizari, un program complex de restaurare, reabilitare, conservare, prezervare, intretinere si reintroducere in circuitul turistic a Monumentului „Crucea Eroilor Neamului” de pe Varful Muntelui Caraiman; Acest monument a fost desemnat, de către Guinness World Record, cea mai înaltă cruce din lume amplasată pe un vârf montan.

Donatiile si sponsorizarile se pot face in contul special deschis la

Agentia Raiffeisen Bank din Busteni

RO08RZBR0000060016293145

Beneficiar: Asociatia „Clubul Rotary Valea Prahovei”.

Informatii suplimentare pe www.rotarybvp.ro

sau pe Pagina de FACEBOOK:

https://www.facebook.com/CruceaCaraiman

ANUNT foarte important – Crucea Caraiman !

Primăria oraşului Buşteni, împreună cu Clubul Rotary Valea Prahovei, au în desfăşurare un proiect complex de restaurare, reabilitare, conservare şi reintroducere în circuitul turistic al Crucii de pe Caraiman. Facem apel, pe această cale, la toţi deţinătorii de informaţii legate de acest monument, colecţionari sau rude ai celor care au contribuit la realizarea Crucii de pe Caraiman (ing. Teofil Revici şi Alfred Pilder, diriginte ing. Nicu Stănescu, sau arhitecţii Procopiu Constantin şi Georges Cristinel) să se alăture efortului nostru de a repune în drepturi acest simbol naţional unic.

Vă rugăm să ne contactaţi la:

Tel.: 0244-311.115; Fax: 0244-311.200; E-mail: contact@rotarybvp.ro


PENTRU MAI MULTE INFORMATII CLICK AICI